Marketing

Pravimo idealan paket, za potrebe Vaše firme sa izradom vizualnog identiteta,  WEB marketing, SEO optimizacija, online and offline marketing mix sa analizom aktivnih i pasivnih klijenata. Ponuda svih digitalnih marketing servisa potrebnih jednoj modernoj kompaniji.


Saznaj više!

Dizajn

Potrebe želju i afinitete, kako tržišta, tako i klijenta stavljamo u jedinstvenu dizajnersku formu. Bavimo se izradom dizajna digitalnog i štampanog materijala malog i velikog formata, prezentacija, audio i video 2d i 3d reklama, časopisa, knjiga, tipografijom...  Bavimo se WEB dizajnom sa naglašenim UX dizajnom (User Experience Design / Dizajn korisničkog iskustva)


Saznaj više!

Art

Unikatno i jedinstveno uređenje enteriera, izrada slika, crteža, grafika,  murala i još mnogo toga po narudžbini. Pomažemo Vam da ostvarite Vaš idealan enterijer iz snova, Vaše je samo da se probudite u njemu.


Saznaj više!

Prodaja

Pravimo online prodavnicu, za Vaše potrebe, prodajemo servere, domene i održavamo ih. Vršimo reklamiranje i održavanje Vašeg smještaja za iznajmljivanje na booking.com, airbnb.com, trivago.com itd. Bavimo se svim vrstama štrampe, malog i velikog formata na svim materijalima. Takođe se bavimo prodajom širokog dijapazona promo materiala.


Saznaj više!

Kako mi radimo.

Tradicionalno, mnogi su obučeni da marketing se zasniva na pet glavnih činilaca: proizvod, cijena, promocija, distribucija i ljudi. Marketinška teorija je ustvari veoma malo primjenjiva i sve više se zasniva na stvarnom djelovanju koje vremenom prerasta u rutinu. Marketing je mnogo više od prodaje on je lančana reakcija dešavanja i prilagođavanja stalnim potrebama razvoja uspješnih kompanija na tržištu.

Marketing strategija danas!

Šta se promenilo u razvoju marketing strategije danas, sa pojavom interneta i sposobnošću većine klijenata da brzo pronađu opcije za svoje proizvode ili usluge? Danas ključ za efikasnu strategiju marketinga je manje naglašavanje tradicionalnih pristupa i više fokusiranja na stvarno komuniciranje vaše jedinstvene poruke o vašim proizvodima i uslugama sa postojećim i novim kupcima. Stalni kontakt sa kupcima i ciljnom grupom na dnevnom nivou, tako što će te vi doći do njih da im ponudite ono što njima stvarno treba.

  • Skrenite pažnju potencialni kupcima

  • Motivišite ih da kupuju

  • Natjerajte ih da stvarno kupuju

  • Natjerajte ih da kupuju ponovo (i ponovo…)


Marketing

Saznaj više

Klikni ovdje

Dizajn

Saznaj više

Klikni ovdje!

Art

Saznaj više

Klikni ovdje!

Prodaja

Saznaj više

Klikni ovdje!